We hebben ­čŹ¬Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

INTRODUCING: 2DANCE

Wil je graag dansen? Zoek niet verder!

2 introduceert 2Dance: workshops voor geavanceerde, niet-professionele dansers door pro’s als onze Poetic Disasters Club, Teddy’s Last Ride en meer. Dus als je je dansskilss wilt verbeteren en/of op zoek bent naar een leuke WORKOUT, stuur een mail naar 2dance@clubguyandroni.nl en neem contact met ons op. ­čśŹ Doe het!

Ontmoet de instructeurs: Linde & David

Linde Wagemakers

Linde is een gedreven danseres, maker en docente, momenteel afstuderend aan de Docent Dans opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. En ja van Amsterdam naar Groningen is een stukje reizen, maar zoals al eerder vermeld: gedreven. Tijdens de opleiding heeft ze een fysieke taal ontwikkeld, geïnspireerd door verschillende choreografen en docenten, waaronder Guy Weizman en Roni Haver. In de lessen worden verschillende Floorwork, Contemporary en improvisatie technieken behandeld. Buiten het geven van lessen is Linde, samen met haar collega en medestudent David, de educatie stagiaire bij NITE en projectleider van 2Dance.

David Cham

David is een veelzijdige Danser uit D├╝sseldorf en op dit moment student op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Academie voor Theater en Dans. David zit in zijn Afstudeerjaar en is over het jaar verdeelt met een aantal producties en projecten bezig. NITE en 2Dance horen erbij. Gelukkig! Inspiratie halt hij vanuit het leven, mensen en gevoelens maar ook uit sprookjes of verhalen over magie en de toekomst. In zijn lessen gaat hij werken met elementen van Contemporary, African principles en K-Pop.

Feed

Dance Industry training

16 07 2021

Kwame Audition

17 05 2021

NITE Delivery: Meer is meer

28 04 2021

2THE LOO: Cursus Noors Breien

03 06 2020
More feeds

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.