We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Activiteiten

We doen veel meer dan alleen voorstellingen maken en spelen door het hele land. Op deze pagina vind je een overzicht van onze overige activiteiten.

FRIDAYNITE

FridayNITE is een wekelijks podium voor experimentele kunst geprogrammeerd door Karina Bakx en Gijs Deddens. Ze waren prominente sterkhouders van het opgeheven underground podium De Gym en zijn tegenwoordig betrokken bij het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni. Elke vrijdagavond vanaf 18:30 in theater de Machinefabriek, Bloemstraat 38 te Groningen.

Danslessen van de Poetic Disasters Club

De dansers van onze Poetic Disasters Club, de stagiairs die een jaarlang aan ons verbonden zijn, meedansen in producties en waarvan wij zoveel energie krijgen en leren, juist, die dus; die geven wekelijks openbare danslessen. Voor iedereen die houdt van dansen, of gewoon starstruck is van één van onze Disasters. Jong en oud is welkom. Of je ervaring nodig hebt staat altijd aangegeven en je danst in dezelfde ruimte waar het ensemble van acteurs, dansers en muzikanten repeteert.

ROOSTER

Maandag 19:00-20:15 Fysiek theater/Improvisatie door Arno

Dinsdag 09:00-10:15 Barre a terre/Body conditioning door Georgia

Dinsdag 19:00-20:15 Theater door Judith & Momo

Woensdag 19:00-20:15 Contemporary door Annemieke

Donderdag 19:00-20:15 Club Vibes door Terencio

IEDEREEN WELKOM!

Meedoen? Mail naar poeticdisastersclub6@gmail.com

Kosten: 5 euro, contant.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.