We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

 

2 is een gezelschap voor jonge kunstlovers en -makers in Groningen, verbonden aan het interdisciplinaire theaterhuis NITE. Ons bestuur bestaande uit jonge kunstliefhebbers, organiseert evenementen als theaterbezoeken, kunstlessen en workshops door het NITE ensemble.

Ontwikkel je talent bij 2!

Als je enthousiast wordt van theater en dans en het leren over interdisciplinaire creatie, dan zijn wij de organisatie waar je naar zoekt! We bezoeken regelmatig voorstellingen van het Noord Nederlands Toneel, dansgezelschap Club Guy & Roni, NITE voorstellingen en meer. Ben je op zoek naar manieren om aan je (artistieke of andere) CV te werken? Dan werken wij samen om mogelijkheden voor je te zoeken binnen onze organisatie of onze partners. We helpen je graag met het ontwikkelen van jouw talent.

SWANJA (Oom Wanja + Swan Lake) workshop dag, 2020.

Join the community

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van theater- en dansvoorstellingen? Zoek je naar werkkansen in het veld van theater? Meld je dan aan voor de 2 nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief veschijnen regelmatig nieuwe activiteiten, zoals bezoekjes aan voorstellingen, workshops theater en dans, creatiemogelijkheden, kansen om mee te gaan op tour en meer!

Meld je aan voor de 2 nieuwsbrief

2Dance

Wil je graag dansen? 2 organiseert 2Dance: workshops voor geavanceerde, niet-professionele dansers door pro’s zoals onze Poetic Disasters Club, Teddy’s Last Ride en meer. Dus als je je dansskilss wilt verbeteren en/of op zoek bent naar een leuke WORKOUT, stuur een e-mail naar 2dance@clubguyandroni.nl voor lessen en informatie.

Vacatures: bestuursleden gezocht

2 is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Als lid van het bestuur organiseer je samen met je mede-bestuursleden activiteiten en evenementen voor 2. Bestuursleden krijgen ook vele voordelen zoals gratis toegang tot alle NITE voorstellingen, premiéreuitnodigen en een hoop ‘ovepriced’ NITE merchandise die je veel te goed staat. Het bestuur komt twee keer per maand samen en per vergadering bieden we een vergoeding van 25 euro.

We hebben de volgende vacatures:

  • Treasurer
  • Creative mastermind
  • Event host
  • Dance freak

Mail je motivatiebrief en CV naar nntwee@nnt.nl

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.